ULTRAÄÄNIPESURI 600ML MUOVI

44,00 

Vain 1 varastossa

Tuotenumero: U600 Osasto:
Jaa tämä sivu

Tuotetiedot

– altaan kapasiteetti 600 ml

– jännite 230 V

– ultraäänitaajuus 40 KHz

– ultraääniteho 35 W

– ajastin 5 min, automaattinen virrankatkaisu

– altaan mitat P155 x L95 x K50 mm

– kokonaismitat P210 x L150 x K120 mm

– paino 0,7 kg

– hygieeninen ruostumaton teräsallas

– sisältää puhdistuskorin ja kellotelineen

YLEISTIETOA ULTRAÄÄNIPESUREISTA

– Ultraäänipesu perustuu ultraäänen aiheuttamaan voimakkaaseen kavitaatioon. Puhdistettavan esineen pintaan syntyvät mikroskooppisen pienet kavitaatiokuplat saavat aikaan voimakkaita paineiskuja, jotka irrottavat tehokkaasti kaikkia esineeseen kuulumatonta epäpuhtautta ja eivät vahingoita itse esinettä.

– Puhdistettava esine voi olla kumia, lasia, metallia, muovia, keramiikkaa ja myös elektroniikkaa.

– Ultraääni irrottaa lian, rasvan ja epäpuhtaudet monista muille pesutavoille mahdottomista paikoista kuten porauksista, onkaloista ja kanavista. Tämän vuoksi se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kaasuttimien puhdistukseen ja moniin muihin lähes mahdottomiin pesukohteisiin.

– Pesuprosessi onnistuu parhaiten ultraäänipesurille tarkoitetulla pesunesteellä. Nesteenä voi tosin olla myös pelkkää vettä ja loraus astianpesuainetta. Pesunesteenä voi käyttää myös etikkaa, polttoöljyä, hydrauliöljyä, liuotinpesuainetta yms. Prosessia voidaan edelleen kiihdyttää nostamalla nesteen lämpötilaa. Suuremmissa pesureissa on yleensä lämmitin varusteena, mutta pienemmissä pesureissa voi ottaa valmiiksi lämpimän veden suoraan hanasta.

Esimerkkejä käyttökohteista:

– hydrauliikkaosat, kaasuttimet, ruiskusuuttimet, hydraulinostimet, tiivisteet, anturit, sähkömoottorit, sähköliittimet, aseet ja niiden osat, kolikot, pöytähopeat, mineraalit, korut (kuten sormukset, korvakorut, kellot) ja silmälasit, maaliruiskun osat