Kivimyllyn Kone

Kivimyllyn Kone on uusi monipuolinen tavaratalo 3-tien varrella Nurmijärvellä. Meiltä löydät kattavan valikoiman käsi- ja sähkötyökaluja, työvaatteita ja –jalkineita, perävaunuja ja –tarvikkeita sekä paljon muuta.

Yli 2000 m2 myymälämme valikoimassa on edustettuna monet luotettavat valmistajat ja merkit, kuten Milwaukee, IKH, Bosch, Fiskars, Knipex, Stiga ja Sievi. Tutustu myös verkkokauppaamme.

Yksityinen perheyritys  » Tutustu yritykseemme

Olemme yksityinen perheyritys, joten kanssamme on helppoa asioida. Palvelumme on lämminhenkistä ja pyrimme ratkaisemaan vaativammatkin tarpeet ensiluokkaisesti.

» Tutustu henkilökuntaamme

Monipuoliset palvelut samasta osoitteesta

Myymälämme sijaitsee 3-tien varrella, Nurmijärven liittymän kohdalla. Samasta osoitteesta löydät liikenneasema Myllykukon monipuoliset palvelut, kuten huoltoaseman, ravintolat ja autovuokraamon. Kiinteistössämme toimii myös täyden palvelun rengasliike Kivimyllyn Rengas.

» Näin löydät perille

Meillä on pitkä historia perävaunutuotteiden erikoisosaajana

Yrityksemme Comarcon Oy on perustettu vuonna 2002, josta lähtien olemme toimineet perävaunutuotteiden erikoisosaajana ja maahantuojana. Olemme toimittaneet laadukkaita ja hyväksyttyjä komponentteja menestyksekkäästi lähes kaikille kotimaisille peräkärryvalmistajille.

2018 laajensimme toimintaamme vähittäiskaupan puolelle avaamalla Kivimyllyn Kone –tavaratalon Nurmijärvelle.