Perävaunut, -tarvikkeet ja -varaosat

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita, kotimaisia, heti käyttövalmiita kevytperävaunuja, jotka voit noutaa Nurmijärven myymälästämme. Edustamme useita johtavia merkkejä ja valmistajia – tilauksesta saatavillasi on koko maahantuojan valikoima.

Perävaunutarvikkeet ja -varaosat

Tarjoamme monipuolisen valikoiman perävaunutarvikkeita ja -varaosia jarruttomiin ja jarrullisiin perävaunuihin. Varastostamme löydät alustakomponentit akseleista aina teräjousitandemeihin ja työntöjarruista korkeussäädettäviin vetopäihin. Lisävarusteet ja -tarvikkeet ajorampeista, alumiinivanteisiin ja kytkinlukoista kuormaverkkoihin.

Meiltä löydät varaosat kaikkiin peräkärrymerkkeihin ja -malleihin – oli kyseessä auto- tai venetraileri, tavaran- tai hevosenkuljetusperävaunu tai työkone- tai asuntovaunu.

Monipuolinen valikoima ja palvelu saman katon alta

Meillä on pitkä historia perävaunutuotteiden erikoisosaajana, joten palvelumme on osaavaa ja asiantuntevaa. Tarvittaessa tuotteet voidaan myös toimittaa tilaajalle.

Nettivaraosa: https://www.nettivaraosa.com/haku?q=kivimyllyn+kone&search=Hae&ffs=Y&ad_type=F&part_type_list=&regionNames=&whole_finland=Y

» Tutustu verkkokaupan valikoimaan